Matematik

Find fejlen i denne opgave

11. oktober 2006 af knnico (Slettet)
Hej

Nogen der kan sige hvor fejlen i dette stykke er:

e(e-2s) = -m(2s-m)

e^2- 2es = m^2 - 2ms

e^2 - 2es + s^2 = m^2 - 2ms + s^2

(e-s)^2 = (m-s)^2

e-s = m-s

e = m


Mvh Kristian

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. oktober 2006 af sigmund (Slettet)

Hvad er e, m og s?

Brugbart svar (0)

Svar #2
11. oktober 2006 af sigmund (Slettet)

e = m er en løsning. Det ses ved at idsætte m for e (eller vice-versa) i første linje.

Svar #3
11. oktober 2006 af knnico (Slettet)

(e) er en vægt, (m) er en anden vægt og (s) (2s) er den samlede vægt

Brugbart svar (0)

Svar #4
11. oktober 2006 af sigmund (Slettet)

Ja så. På hvilket grundlag opstiller du den øverste ligning?

Svar #5
11. oktober 2006 af knnico (Slettet)

Jeg fik lige hjælp af storebror så jeg har løst det, men tak for de hurtige svar.

Skriv et svar til: Find fejlen i denne opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.