Matematik
cos v = sin30 * sin v
12. oktober 2006 af
Sinz (Slettet)
Hjælp
cos v = sin30 * sin v
På forhånd tak
cos v = sin30 * sin v
På forhånd tak
Svar #2
12. oktober 2006 af mathon
cos v = sin30 * sin v ....(sin30 er formentlig sin(30°))
cos(v) = sin(30°)*sin(v)
cos(v) = 1/2*sin(v)
2*cos(v) = sin(v)
2 = sin(v)/cos(v)
2 = tan(v)
v = tan^-1(2)
v = 63.4349° + p*180°.... (p € Z)
cos(v) = sin(30°)*sin(v)
cos(v) = 1/2*sin(v)
2*cos(v) = sin(v)
2 = sin(v)/cos(v)
2 = tan(v)
v = tan^-1(2)
v = 63.4349° + p*180°.... (p € Z)
Svar #3
12. oktober 2006 af Dominik Hasek (Slettet)
#2:
Imponerende at du viste hvad der blev bedt om hjælp til!
Imponerende at du viste hvad der blev bedt om hjælp til!
Skriv et svar til: cos v = sin30 * sin v
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
