Matematik

beregning

23. oktober 2006 af Fassos (Slettet)
http://peecee.dk/?id=8590

øvl. 34

264000/248600*100 = 1061,946

298900 / 248600 * 100 = 120,2

318200/248600*100 = 127,99

1, ingen ide
2. ingen ide

hjælp tak på forhånd

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. oktober 2006 af sigmund (Slettet)

Du har løst opgave 1, pånær kommafejlen i linje 1. I opgave 2 gentager du de samme beregninger, men nu med omsætningen for 1991 som nævner i brøken.

Svar #2
23. oktober 2006 af Fassos (Slettet)

hehe det var en lille tryk fejl

Svar #3
23. oktober 2006 af Fassos (Slettet)

Passer dette så ??

http://peecee.dk/?id=8275



Øvelse 33.

(34,85/3*12,85) * 100 %= 14927,41

Svar #4
23. oktober 2006 af Fassos (Slettet)

2.

248600/318200*100
264000/318200*100
298900/318200*100

er det sådan i 2 ??

Brugbart svar (0)

Svar #5
23. oktober 2006 af sigmund (Slettet)

#3,

Du skal sige (3*12.85-34.85)/(3*12.85)*100% = 100%-100%*34.85/(3*12.85).

Brugbart svar (0)

Svar #6
23. oktober 2006 af sigmund (Slettet)

#4,

Ja, det er korrekt.


Svar #7
23. oktober 2006 af Fassos (Slettet)

har sendt dig en besked

Svar #8
23. oktober 2006 af Fassos (Slettet)


#3
3*12.85-34.85)/(3*12.85)*100% = 100%-100%*34.85/(3*12.85) = 9,59

rigtigt??

Er de her også rigtige :

Øvelse 30 : side 18

(3/24,95) * 100% = 12,02%
(4/22,85) * 100% = 17,50%
(5/29,85) * 100% = 16,75%

Øvelse 31 : side 18

(79,95/149) * 100% = 53,65
(150/2*149) * 100% = 111,75

Øvelse 32 : side 18

(5485/6885) * 100% = 79,66

Brugbart svar (0)

Svar #9
23. oktober 2006 af sigmund (Slettet)

#8,

Ø30: Du skal dele med 24.95+3, 22.85+4 osv.
Ø31: De tal, du får, skal trækkes fra 100%. (I øvrigt har du nok tastet forkert på lommeregnere, da du får mere end 100%.)
Ø32: Igen skal dit tal trækkes fra 100.

Brugbart svar (0)

Svar #10
23. oktober 2006 af sigmund (Slettet)

#8,

Resultatet 9.59 i første linje er korrekt. Dog bliver du bedt om at angive 1 decimal.

Svar #11
23. oktober 2006 af Fassos (Slettet)

Øvelse 31 : side 18
(79,95/149) * 100%-100
(150/2*149) * 100% - 100

Øvelse 30 : side 18

(24,95/3) * 100%
(22,85/4) * 100%
(29,85/5) * 100%
Øvelse 32 : side 18

(5485/6885) * 100% - 100

er det sådan du mener ??

Svar #12
23. oktober 2006 af Fassos (Slettet)

Jeg skal afleverer det i morgen kunne du skynde dig lidt.. Det haster meget.

Svar #13
23. oktober 2006 af Fassos (Slettet)

kom nu plz-..-

Brugbart svar (0)

Svar #14
23. oktober 2006 af sigmund (Slettet)

#11,

Ø31: Der skal stå 100 minus 'din udregning'.
Ø32: Nej, der skal stå 100% - 3/27.95*100%. Forstår du hvad jeg mener?
Ø33: Igen skal der stå 100 minus 'din udregning'.

Brugbart svar (0)

Svar #15
23. oktober 2006 af -Zeta- (Slettet)

Ø30:

[3/(24,95+3)] * 100% = 10,733% (med 3 decimaler)
[4/(22,85+4)] * 100% = ...?
[5/(29,85+5)] * 100% = ...?

Svar #16
23. oktober 2006 af Fassos (Slettet)

Øvelse 30 : side 18

100 - (3/24,95) * 100% = 12,02%
100 - (4/22,85) * 100% = 17,50%
100 - (5/29,85) * 100% = 16,75%

Øvelse 31 : side 18

100 -(79,95/149) * 100% = 53,65
100 - (150/2*149) * 100% = 111,75

Øvelse 32 : side 18

100 - (5485/6885) * 100% = 79,66


var 33 ikke rigtig??

Øvelse 33 : side 18

3*12.85-34.85)/(3*12.85)*100% = 100%-100%*34.85/(3*12.85) = 9,6

jeg fatter det ikke..

Svar #17
23. oktober 2006 af Fassos (Slettet)

først skriver I

Øvelse 30 : side 18

(24,95/3) * 100%
(22,85/4) * 100%
(29,85/5) * 100%

Øvelse 31 : side 18
(79,95/149) - 100%
(150/2*149) - 100%

øvelse32
(5485/6885) - 100

Øvelse 33 : side 18

3*12.85-34.85)/(3*12.85)*100% = 100%-100%*34.85/(3*12.85) = 9,6

Den var jo rigtig..

Svar #18
23. oktober 2006 af Fassos (Slettet)

Er 17 rigtig??

Brugbart svar (0)

Svar #19
23. oktober 2006 af sigmund (Slettet)

#16,

Ø30: Her skal du ikke sige 100 minus '...'. I den første skal der stå 3/27.95*100, i den anden 4/26.85*100 osv.

Ø31: Du skulle gerne få ~46% og ~50%. Har du ikke tastet forkert.

Ø32: Hvorfor får du ikke ~20%? Tastefejl?

Ø33: Det er korrekt resultat.

Svar #20
23. oktober 2006 af Fassos (Slettet)

hvorfor 27.95 `??

Forrige 1 2 Næste

Der er 24 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.