Matematik
stigningstal og konstantled?
29. oktober 2006 af
IHM (Slettet)
Hej. Er der nogen der ved, hvordan jeg finder stigningstal og konstantled?
Svar #1
29. oktober 2006 af mathon
en ret linje gennem punkterne P1(x1,y1) og P(x2,y2)
har stigningstal a = (y2-y1)/(x2-x1)
b = y1 - a*x1
har stigningstal a = (y2-y1)/(x2-x1)
b = y1 - a*x1
Svar #2
30. oktober 2006 af Mahinth (Slettet)
how how..
vi skal lige have at vide hva du snakker om først??
Potensfunktion, lineær funktion eller en eksponentiel funktion..
Der er betydelig stor forskel med disse 3 funktioner, og der er forskellige formler til at finde a og b til de 3 funktioner..
kan du ikke lave regression der er meget nemmere, har du ikke en grafregner :D ?
vi skal lige have at vide hva du snakker om først??
Potensfunktion, lineær funktion eller en eksponentiel funktion..
Der er betydelig stor forskel med disse 3 funktioner, og der er forskellige formler til at finde a og b til de 3 funktioner..
kan du ikke lave regression der er meget nemmere, har du ikke en grafregner :D ?
Skriv et svar til: stigningstal og konstantled?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
