Matematik
Trigonometri
31. oktober 2006 af
Arvin (Slettet)
Find vinkel v, idet
v ? [90°,180°] og cosv = -cos55°
Hvordan forstår I den opgave? Jeg er helt fortabt.
v ? [90°,180°] og cosv = -cos55°
Hvordan forstår I den opgave? Jeg er helt fortabt.
Svar #1
31. oktober 2006 af Arvin (Slettet)
Der hvor der står et spørsgmålstegn efter v, skulle der rigtigt have været et "tilhører" tegn, det der e.
Svar #2
31. oktober 2006 af Matkaj
Du skal finde en vinkel v mellem 90 og 180 grader hvorom der gælder at cosv har værdien -cos55.
Sådan læses opgaven!
Sådan læses opgaven!
Svar #3
31. oktober 2006 af Arvin (Slettet)
Ok, so hvis -cos55 tastes ind giver det 0,57357 og det skal sættes i recibrokke eller hvad fanden det nu hedder so cos^-1 -0,57357 = omkring 125 grader hvilket er mellem intervallet så det passer.
Var det ikke rigtigt?
Også, næste spørgsmål står der:
Angiv vinkel u idet
u e (tilhører tegn) [180,360] og cosv = cos35
Men der står v, og ikke u. Hvordan kan jeg regne det? Det er jo to forskellige vinkler.
Var det ikke rigtigt?
Også, næste spørgsmål står der:
Angiv vinkel u idet
u e (tilhører tegn) [180,360] og cosv = cos35
Men der står v, og ikke u. Hvordan kan jeg regne det? Det er jo to forskellige vinkler.
Skriv et svar til: Trigonometri
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
