Matematik
mat emner
03. november 2006 af
mjkl (Slettet)
hvad betyder de her fomeler:
y-y0=a(x-x0)
y=a(x+b)
Bestem grundmængden
1/4x-3=7(x+3)-1/2x
Det er er fordi jeg var igan med at læse mat. og fordtof ikke de her emner,,
y-y0=a(x-x0)
y=a(x+b)
Bestem grundmængden
1/4x-3=7(x+3)-1/2x
Det er er fordi jeg var igan med at læse mat. og fordtof ikke de her emner,,
Svar #1
03. november 2006 af mjkl (Slettet)
Det er er fordi jeg var igang med at læse mat. og forstod ikke de her emner,,
Svar #2
03. november 2006 af Yieth (Slettet)
y-y0=a(x-x0) er for en linje. y0 og x0 værende punkter på en linie og a værende hældningen.
y=a(x+b), kan jeg ikke lige huske, men står sikkert i din bog
1/4x-3=7(x+3)-1/2x
grundmængden: find de tal for x som opfylder ligningen.
y=a(x+b), kan jeg ikke lige huske, men står sikkert i din bog
1/4x-3=7(x+3)-1/2x
grundmængden: find de tal for x som opfylder ligningen.
Svar #4
03. november 2006 af mathon
y-yo=a(x-xo) er ligningen for en ret linje, der går gennem punktet (xo,yo), og som har hældningstal a
kan reduceres til
y=a*x+(yo-a*xo)
eller
y=a*x+b (IKKE y=a(x+b) !!!)
jeg ved ikke, hvad du mener med GRUNDMÆNGDEN, men om løsningen til ligningen
1/4x-3=7(x+3)-1/2x
gælder at x>-4 og x<-3
Prøv selv at løse den
kan reduceres til
y=a*x+(yo-a*xo)
eller
y=a*x+b (IKKE y=a(x+b) !!!)
jeg ved ikke, hvad du mener med GRUNDMÆNGDEN, men om løsningen til ligningen
1/4x-3=7(x+3)-1/2x
gælder at x>-4 og x<-3
Prøv selv at løse den
Skriv et svar til: mat emner
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
