Matematik

Momsen

05. november 2006 af Mathias N (Slettet)
http://peecee.dk/?id=10494

Hej.. Kunne I hjælpe mig med dette er ikke så god til matematik..

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. november 2006 af Kemiersjov (Slettet)

Star med at gøre dig følgende klart:

Hvor meget er momsen i forhold til salgspris UDEN moms.

Hvor meget er momsen i forhold til salgspris MED moms.



Svar #2
05. november 2006 af Mathias N (Slettet)

skal vi ikke bare tage det hele igennem..


øvelse 1

1 = 340,75 = 85,17 = 425,92
2= 768,75 = 192,19 =960,94
3 = ?? = ?? = 4616,00

Hvad gør jeg i 3 ved 1 og 2 ?? Hvordan gør man

Svar #3
05. november 2006 af Mathias N (Slettet)

Kunne I hjælpe

Brugbart svar (0)

Svar #4
05. november 2006 af dnadan (Slettet)

Overvej, hvordan du kom fra prisen eksklusiv moms til prisen inklusiv moms.
Måske kan dette hjælpe dig lidt på vej...
Hvis ikke, så skriv igen...

Brugbart svar (0)

Svar #5
05. november 2006 af -Zeta- (Slettet)

UVM formelsamling: http://pub.uvm.dk/2005/formelsamling/hel.pdf (under økonomi)

Svar #6
05. november 2006 af Mathias N (Slettet)

Salgspris ekskl. moms er kr. 425,-
Beregn salgsprisen incl. moms 25 %

Salgspris ekskl. moms kr. 425,00 + moms 425*25/100 kr 106,25
salgspris incl. moms kr. 531, 25


Svar #7
05. november 2006 af Mathias N (Slettet)

Jeg er meget forvirret kan I ikke bare tage den første så skal jeg nok lave de resten.. De første 1 og 2.

Svar #8
05. november 2006 af Mathias N (Slettet)

ok i et er 4616,00 * 20 / 100 = 923,2
Moms = 923,2 * 25 / 100 = 230,8


3 = 923,2 = 230,8 = 4616,00

Svar #9
05. november 2006 af Mathias N (Slettet)

I bedes at kigge igen

Brugbart svar (0)

Svar #10
05. november 2006 af dnadan (Slettet)

Formlen som du benytter mht. moms er:
(Prisen eksklusiv moms)*1,25= (Prisen inklusiv moms)

Svar #11
05. november 2006 af Mathias N (Slettet)

hjælp

Svar #12
05. november 2006 af Mathias N (Slettet)

men du skal da også finde salgspris ekskl. moms først

Svar #13
05. november 2006 af Mathias N (Slettet)

hvad får du det til ??

Svar #14
05. november 2006 af Mathias N (Slettet)

ej hjælp lige med det her det forvirrer jo en enormt meget...

Svar #15
05. november 2006 af Mathias N (Slettet)

Jeg er færdig med øvl. 1 hvad gør man ved øvelse 2

Svar #16
05. november 2006 af Mathias N (Slettet)

GRAM 2385 / 1,25 = 1908

Svar #17
05. november 2006 af Mathias N (Slettet)

hvad gør jeg i øvelse 3 ??

Brugbart svar (0)

Svar #18
05. november 2006 af Lurch (Slettet)

pris incl moms : 4616 kr
Dette svarer til 125% af prisen excl. moms. Heraf udgør 100% varens pris excl moms og 25% momsen

Skriv et svar til: Momsen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.