Matematik

Hjælp- differentialregning!

08. november 2006 af susisse (Slettet)
Jeg aner ikke hvordan jeg skal løse denne differentialligning.

vx + f ´(x) = f(x)

For hvilken f(1)=1

Håber der er nogen der kan hjælpe mig?
På forhånd tak!

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. november 2006 af Krakatau7 (Slettet)

står der v*x + f'(x) = f(x) ?

Svar #2
08. november 2006 af susisse (Slettet)

Det havde jeg slet ikke set, der skal stå kvadratroden af X +f´(x) = f(x)

Skriv et svar til: Hjælp- differentialregning!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.