Andre fag
HJÆLP! ligninger!
09. november 2006 af
Lady-Ludvig (Slettet)
jeg har brug for hjælp til følgende opgaver:
a)1/2(1+x)=7
b)5/7x=-15/2
c)2(-x)=-1/2
d)5/x-2=7/x
e)3x^2+x=0
f)(x-2)(2x-1)=0
g)x+7-5/x-2=5
der er mange jeg godt kender svaret på, men jeg har svært ved at skrive udregningerne op.... hvis du kan finde ud af nogen af dem må du meget gerne skrive....
a)1/2(1+x)=7
b)5/7x=-15/2
c)2(-x)=-1/2
d)5/x-2=7/x
e)3x^2+x=0
f)(x-2)(2x-1)=0
g)x+7-5/x-2=5
der er mange jeg godt kender svaret på, men jeg har svært ved at skrive udregningerne op.... hvis du kan finde ud af nogen af dem må du meget gerne skrive....
Svar #1
09. november 2006 af Dominik Hasek (Slettet)
#0:
Du skal selvfølgelig selv komme med et bud først.
Du skal selvfølgelig selv komme med et bud først.
Svar #2
09. november 2006 af Lady-Ludvig (Slettet)
altså kan fx godt regne ud i hovedet at a)x=13...men hvis jeg skulle skrive udregningen ville blive et problem
Svar #3
09. november 2006 af *CS* (Slettet)
Du skal isolere x og tallene, så i a'en, ville du starte med at ophæve parentesen.
Skriv et svar til: HJÆLP! ligninger!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
