Matematik
Rigtigt reduceret?
12. november 2006 af
tanjaxD (Slettet)
Er disse flg. opgaver rigtigt reduceret?
7a-5+2a = 5a-5
6a-3*2a+a = a
8x-(11+7x)-7 = 1x-4
2a²-4+a² = ?
Hvis ikke, hvad giver de så, og kan I evt. se hvad jeg har gjort forkert?
Aner ikke hvordan den sidste skal regnes..
7a-5+2a = 5a-5
6a-3*2a+a = a
8x-(11+7x)-7 = 1x-4
2a²-4+a² = ?
Hvis ikke, hvad giver de så, og kan I evt. se hvad jeg har gjort forkert?
Aner ikke hvordan den sidste skal regnes..
Svar #1
12. november 2006 af john3 (Slettet)
Den først er ikke.
Den anden er.
Den trejde er heller ikke.
Den sidste giver. 3a^2-4
Den anden er.
Den trejde er heller ikke.
Den sidste giver. 3a^2-4
Skriv et svar til: Rigtigt reduceret?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
