Matematik
Reduktion af udtryk.
12. november 2006 af
Farmerjoe (Slettet)
Hey.
Jeg forstår ikke rigtigt hvorfor at:
sin(x)- sin(x)*cos(x)^2 = sin(x)^3
Er der nogen som kan forklare mig dette.
Pfh. tak.
Jeg forstår ikke rigtigt hvorfor at:
sin(x)- sin(x)*cos(x)^2 = sin(x)^3
Er der nogen som kan forklare mig dette.
Pfh. tak.
Svar #1
12. november 2006 af Waterhouse (Slettet)
Hvis du sætter sin(x) uden for parantes, har du
sin(x)*(1-cos(x)^2)=sin(x)^3
Hvis du så ser på grundrelationen sin(x)^2+cos(x)^2=1, og isolerer sin(x)^2, burde det give lidt mere mening.
sin(x)*(1-cos(x)^2)=sin(x)^3
Hvis du så ser på grundrelationen sin(x)^2+cos(x)^2=1, og isolerer sin(x)^2, burde det give lidt mere mening.
Svar #2
12. november 2006 af Farmerjoe (Slettet)
Super :)
Jeg var selv inde på noget med grundrelationen, men jeg kunne ikke lige få det hele til at gå op.
Tak for det hurtige svar.
Jeg var selv inde på noget med grundrelationen, men jeg kunne ikke lige få det hele til at gå op.
Tak for det hurtige svar.
Skriv et svar til: Reduktion af udtryk.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
