Kemi
Acetylsalicylsyre
15. november 2006 af
electronica_ME (Slettet)
Hej alle.
Jeg har brug for lidt hjælp:
Jeg har en oplysning om hvor stor koncentration salicylsyre jeg har. Så skal jeg udfra det finde massen af acetylsalicylsyre. Hvordan gør jeg det?
Jeg har brug for lidt hjælp:
Jeg har en oplysning om hvor stor koncentration salicylsyre jeg har. Så skal jeg udfra det finde massen af acetylsalicylsyre. Hvordan gør jeg det?
Svar #1
15. november 2006 af Kajbassen (Slettet)
C = n/V
n = m/M
C = koncentration
n = antal mol
V = volumen
M = Molar masse (molmasse)
m = massen
n = m/M
C = koncentration
n = antal mol
V = volumen
M = Molar masse (molmasse)
m = massen
Skriv et svar til: Acetylsalicylsyre
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
