Matematik
Beregning af skæringspunkt
16. november 2006 af
rebel (Slettet)
Jeg har fået stillet følgende opgave:
Beregn skæringspunktet mellem linjerne m1 og m2:
m1: y=x+3
m2: y=-2x+5
Skal man ikke bare gøre sådan :
x+3=-2x+5
Så finder man X.. og sætter det ind på X's plads og udregner Y? Jeg har fået x=2/3 og y=11/3
Beregn skæringspunktet mellem linjerne m1 og m2:
m1: y=x+3
m2: y=-2x+5
Skal man ikke bare gøre sådan :
x+3=-2x+5
Så finder man X.. og sætter det ind på X's plads og udregner Y? Jeg har fået x=2/3 og y=11/3
Svar #2
16. november 2006 af rebel (Slettet)
okay... men lyder det sandsynligt med de værdier jeg har fået???
Svar #3
16. november 2006 af SomeOneMore (Slettet)
Ja. Jeg får det selv til samme med lidt hurtig hovedregning.
Skriv et svar til: Beregning af skæringspunkt
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
