Matematik
Kort mat isolering
16. november 2006 af
kuldioxid (Slettet)
Hej...
Hvordan isolerer jeg sin(c) i denne ligning:
sin^2(C)+ cos^2(C) = 1..
nogen er ved hvorfor det det er sinus og counsinus i anden...?
på forhånd tak..
Hvordan isolerer jeg sin(c) i denne ligning:
sin^2(C)+ cos^2(C) = 1..
nogen er ved hvorfor det det er sinus og counsinus i anden...?
på forhånd tak..
Svar #2
16. november 2006 af Kemiersjov (Slettet)
Tænk på en enhedscirkel. Tag et vilkårligt punkt og tegn en trekan mellem punktet, cirklens centrum og en af akserne i koerdinatsystemet.
Hvis du ved at cirklens radius er 1, kan du så bruge pythagoras på denne trekant?
Svar #4
16. november 2006 af Gymnasie-tøsen (Slettet)
sin^2(c) kan også skrives som (sin(c))^2, og på samme måde kan cos^2(c) skrives som (cos(c))^2:
(sin(c))^2+(cos(c))^2=1 <=> (sin(c))^2=1-(cos(c))^2 <=> (sin(c))=(1-(cos(c))^2)^0,5.
sinus og cosinus er i anden, fordi sætningen er lavet ud fra pythagoras sætningen.
(sin(c))^2+(cos(c))^2=1 <=> (sin(c))^2=1-(cos(c))^2 <=> (sin(c))=(1-(cos(c))^2)^0,5.
sinus og cosinus er i anden, fordi sætningen er lavet ud fra pythagoras sætningen.
Skriv et svar til: Kort mat isolering
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
