Matematik
L(x)=b*x^a! Hvordan finder jeg a?
20. november 2006 af
MadeInBrazil (Slettet)
Hey, smukke mennesker. Hvordan finder jeg a i følgende funktion?
L(x)=b*x^a
Håber I kan hjælpe.
L(x)=b*x^a
Håber I kan hjælpe.
Svar #1
20. november 2006 af -Zeta- (Slettet)
L(x)/b = x^a
..brug nu dine logaritme regneregler, og så burde den være let.
..brug nu dine logaritme regneregler, og så burde den være let.
Svar #2
20. november 2006 af -Zeta- (Slettet)
L(x)/b = x^a
a*ln(x) = ln[L(x)/b]
a = ln[L(x)/b]/ln(x)
a*ln(x) = ln[L(x)/b]
a = ln[L(x)/b]/ln(x)
Skriv et svar til: L(x)=b*x^a! Hvordan finder jeg a?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
