Matematik

Cirkels radius ud fra areal

20. november 2006 af Fillen (Slettet)
Hvordan finder man en cirkels radius ud fra dens areal?

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. november 2006 af -Zeta- (Slettet)

Areal = pi * r^2

<=>

r^2 = Areal/pi

Brugbart svar (0)

Svar #2
20. november 2006 af -Zeta- (Slettet)

....

r = sqrt(Areal/pi)

Svar #3
20. november 2006 af Fillen (Slettet)

Mange tak!

Skriv et svar til: Cirkels radius ud fra areal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.