Matematik
Bestem tallet k, så cirklen c går gennem punktet P, når ... :)
21. november 2006 af
Hjælp-søges (Slettet)
Hej alle sammen.
Håber i kan hjælpe en forvirret ung mand.
Jeg har fået stillet den opgave, at jeg skal:
Bestemme tallet k, så cirklen c går gennem punktet P, når:
c : (x-4)^2 + (y-k)^2 = 9 og P (6,10)
Er kommet frem til:
2^2 + 10^2 + k^2 - 20k = 9
Er det sandt og kan i hjælpe mig videre? :)
Håber virkelig i kan hjælpe mig.
På forhånd tak,
Rasmus
Håber i kan hjælpe en forvirret ung mand.
Jeg har fået stillet den opgave, at jeg skal:
Bestemme tallet k, så cirklen c går gennem punktet P, når:
c : (x-4)^2 + (y-k)^2 = 9 og P (6,10)
Er kommet frem til:
2^2 + 10^2 + k^2 - 20k = 9
Er det sandt og kan i hjælpe mig videre? :)
Håber virkelig i kan hjælpe mig.
På forhånd tak,
Rasmus
Svar #2
21. november 2006 af Hjælp-søges (Slettet)
Har løst den.. Ö
For de nysgerrige er svaret:
(Kvadratroden af 5)-10 v (Kvadratroden af 5)+10
Tænk over den :D
For de nysgerrige er svaret:
(Kvadratroden af 5)-10 v (Kvadratroden af 5)+10
Tænk over den :D
Skriv et svar til: Bestem tallet k, så cirklen c går gennem punktet P, når ... :)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
