Biologi
hjerte
22. november 2006 af
fari (Slettet)
Nogen være søde og hjælper mig med spørsmålet, jeg side med en raport men kan ikke komme videre, fordi kan ikke forstå dette spørgsmål.
Tak
Væv påvirket af blodprop
mol/g
Glycogen =1,9
Mælksyre =20,1
ATP =1,3
Upåvirket væv
mol/g
Glycogen =4,1
Mælksyre =2,1
ATP =5,5
Forklar, hvorfor der er forskel mellem de to analyserede hjerteområders indhold af glycogen, mælksyre og ATP.
Nogen være søde og hjælper mig med spørsmålet, jeg side med en raport men kan ikke komme videre, fordi kan ikke forstå dette spørgsmål.
Tak
Væv påvirket af blodprop
mol/g
Glycogen =1,9
Mælksyre =20,1
ATP =1,3
Upåvirket væv
mol/g
Glycogen =4,1
Mælksyre =2,1
ATP =5,5
Forklar, hvorfor der er forskel mellem de to analyserede hjerteområders indhold af glycogen, mælksyre og ATP.
Svar #1
22. november 2006 af diddi-doo (Slettet)
Et lille hint...tror du skal kigge på noget med glycolyse, citronsyrecyklus og fermentation.
Se på hvad der sker under aerobe kontra anaerobe forhold..
Se på hvad der sker under aerobe kontra anaerobe forhold..
Skriv et svar til: hjerte
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
