Matematik
Nulpunkter
22. november 2006 af
JJJensen19 (Slettet)
Hej herinde.
Jeg vil høre om der var nogle som evt. kunne vise mig hvordan du regner nulpunkter i denne funktion.
forskriften for funktionen er:
f(x)x^3-3x^2-10x+24
funktionen her en faktoropløsning som hedder:
f(x)=(x-2)*(x+3)*(x-4)
På forhånd tak :)
Jeg vil høre om der var nogle som evt. kunne vise mig hvordan du regner nulpunkter i denne funktion.
forskriften for funktionen er:
f(x)x^3-3x^2-10x+24
funktionen her en faktoropløsning som hedder:
f(x)=(x-2)*(x+3)*(x-4)
På forhånd tak :)
Svar #3
25. november 2006 af calica (Slettet)
Hvis du har en TI-89 lommeregner, så kunne du taste funktionen under "solve" i Home:
solve(y(x)=x^3-3x^2-10x+24 and y(x)=0,x)
solve(y(x)=x^3-3x^2-10x+24 and y(x)=0,x)
Skriv et svar til: Nulpunkter
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
