Matematik
Koordinater!
23. november 2006 af
rebel (Slettet)
Skæringspunkter!
d. 23-11-2006 kl. 20:50 af rebel (Dimittend)
Okaayyy.. Har lige brug for lidt hjælp til hvordan jeg skal gribe dette an..:
En linje går gennem punkterne A(1,5) og B(2,4). Beregn koordinatsættene til linjens skæringspunkter med y-aksen, x-aksen og med linjen x=1.
Hvis jeg nu bestemmer linjens ligning (y=ax+b) .. kan jeg så bruge det til noget?? I så fald.. kan nogen fortælle mig hvordan jeg skal gå i gang??
Har fået ligningen til y=-x+6
d. 23-11-2006 kl. 20:50 af rebel (Dimittend)
Okaayyy.. Har lige brug for lidt hjælp til hvordan jeg skal gribe dette an..:
En linje går gennem punkterne A(1,5) og B(2,4). Beregn koordinatsættene til linjens skæringspunkter med y-aksen, x-aksen og med linjen x=1.
Hvis jeg nu bestemmer linjens ligning (y=ax+b) .. kan jeg så bruge det til noget?? I så fald.. kan nogen fortælle mig hvordan jeg skal gå i gang??
Har fået ligningen til y=-x+6
