Matematik

Differentialregning

23. november 2006 af conversetropic (Slettet)
heey, j har brug for hjælp og håber der er nogen der r hjælpsomme:

1. f(x) = -2x^4 + x^3.1
f'(x) = ?

2. g(x) = -2x^-3.5
g'(x) = ?

3. h(x) = 7. kvadratrod af x^14
h'(x) = ?

4. i(x) = 2x^-2.1 + 2 * 4. kvadratrod af x^9
i'(x) = ?

5. j(x) = (-((x^2)+4))/((x^2)+1)
j'(x) = ?

//conversetropic

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. november 2006 af gymelev99 (Slettet)

1. f'(x)=-2*4x^3+3x^2 (hvad mener du med x^3.1 ?) (har bare undladt .1 i min udregning) Er punktummet et komma eller?

Generalt: brug regnereglerne, som du gerne skule have fået af din matematiklærer) f.eks a*x^k = a*k*x^(k-1) (sådan mener jeg i hvert fald de er !!)

Svar #2
24. november 2006 af conversetropic (Slettet)

ja, punktummet er et komma!
og tak for tippet men jeg kan finde ud af det :(

Brugbart svar (0)

Svar #3
24. november 2006 af Dominik Hasek (Slettet)

#2:
Hvad i himlens navn er så problemet, hvis du kan finde ud af det?

Svar #4
26. november 2006 af conversetropic (Slettet)

jeg har glemt et ord...der skulle have stået:" jeg kan IKKE finde ud af det!"

Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.