Tysk
Tysk, 3 sætninger
03. marts 2004 af
Jennifer (Slettet)
Hej!
Sidder og laver oversættelse og er i tvivl om følgende sætninger:
- Det er alt
Mit forslag = Das ist alles
-....,som er meget vigtig
Mit forslag = die sehr wichtig ist
- ...., som er meget bedre
Mit forslag = das viel besser ist
Er det rigtigt eller....
Sidder og laver oversættelse og er i tvivl om følgende sætninger:
- Det er alt
Mit forslag = Das ist alles
-....,som er meget vigtig
Mit forslag = die sehr wichtig ist
- ...., som er meget bedre
Mit forslag = das viel besser ist
Er det rigtigt eller....
Svar #1
03. marts 2004 af witczak (Slettet)
Hej,
das ist alles richtig.
Aber "som" kann als Relativpronomen der, die das bedeuten, Es kommt darauf an, was im Hauptsatz steht.
..der Mann, der sehr wichtig ist.
...die Frau, die sehr....
...das Kind, das seh ....
Mvh
das ist alles richtig.
Aber "som" kann als Relativpronomen der, die das bedeuten, Es kommt darauf an, was im Hauptsatz steht.
..der Mann, der sehr wichtig ist.
...die Frau, die sehr....
...das Kind, das seh ....
Mvh
Svar #4
03. marts 2004 af Jennifer (Slettet)
Vielen Dank!
Det relative pronomen passer. Var bare lidt i tvivl om adjektiverne...
Mange tak til begge, og især til witczak fordi du gider bruge så meget tid på at hjælpe andre!!!!
Det relative pronomen passer. Var bare lidt i tvivl om adjektiverne...
Mange tak til begge, og især til witczak fordi du gider bruge så meget tid på at hjælpe andre!!!!
Skriv et svar til: Tysk, 3 sætninger
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
