Matematik

Trekants-hjælp.

30. november 2006 af træning (Slettet)
På figuren er RP parallel med CB. Det oplyses at |AC|= 84, |BC|= 42 og |RP|= 18.

- Gør rede for at trekant ABC er ensvinklet med trekant RPQ

Hvordan gøres dette?

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. november 2006 af ibibib (Slettet)

Man kan jo ikke se figuren...

Brugbart svar (0)

Svar #2
30. november 2006 af Lurch (Slettet)

den kræver vist en tegning før det kan blive rigtigt godt

Brugbart svar (0)

Svar #3
30. november 2006 af sigmund (Slettet)

Yes, we want a drawing, we want a drawing ... !

Skriv et svar til: Trekants-hjælp.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.