Kommentarer til Studieportalen.dk

Upload af opgave!..

03. december 2006 af Akademic (Slettet)
Jeg kan simpelthen ikke tro det,
Her forleden da jeg søgte i forummet faldt jeg over et indlæg hvor at der var en der søgte hjælp(jeah, suprise suprise). Vedkommende havde så linet en masse spørgsmål som han så forventet at få lavet. Der er kom så en barmhjertig samaritaner og hjalp, dog gad han ikke poste sine svar og havde derfor uploaded dem som en opgave. Hertil kommer spørgsmålet; Huh? Jeg troede at man ikke kunne uploade direkte? En af de bedste ting ved studieportalen er jo at de dømmer på kvalitative og ikke kvantitative krav.

For at bevise denne mærkelige sag, har jeg taget mig den frihed at uploade en 'testopgave' - se den bare under mine opgaver.

Akademic

Brugbart svar (2)

Svar #1
03. december 2006 af allan_sim

#0.
Læg mærke til at filstørrelsen på din opgave er sat til -1kb - sådan vil det være, indtil den er godkendt, så vidt jeg har forstået. Desuden sker der ikke andet, når man forsøger at hente opgaven nu, end at man ryger til portalens forside.

Brugbart svar (2)

Svar #2
03. december 2006 af -Zeta- (Slettet)

#0.
Det kan blot en fordel, at opgaven bliver uploadet med det samme? Hvis man søger efter kvalitet, så kan jo bare "ledde" efter de opgaver som kun er blevet godkendt af en opgavereadktør.

Brugbart svar (2)

Svar #3
03. december 2006 af Lasse

Der er ingen opgaver der ryger direkte på siden, alle opgaver skal godkendes før de kan hentes ned.

#0 Du vil få en besked når/hvis din opgave bliver godkendt, og den vil så få et flueben ud for sig, således at du kan se at den er godkendt (status kan altid følges under "Min side" -> "Opgaver".

Brugbart svar (2)

Svar #4
13. december 2006 af Jean

Det er en fejl. Vi retter den hurtigst muligt.

Skriv et svar til: Upload af opgave!..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.