Engelsk

Hvordan siger man...

06. december 2006 af Montavr (Slettet)
Hvordan siger man på engelsk "jeg vil komme nærmere inde på det og det"?

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. december 2006 af -Zeta- (Slettet)

Evt.
I will go deeper into...

Svar #2
06. december 2006 af Montavr (Slettet)

okey tak.. men ehmm hvordan siger man så : Underklasse, altså (under middel i social-klassen)?

Brugbart svar (0)

Svar #3
06. december 2006 af -Zeta- (Slettet)

Tjahh.
underklasse /subst/
= underclass
= lower class
= lower classes

(Politikens Dansk-Engelsk 1. udgave, 2004)

Svar #4
06. december 2006 af Montavr (Slettet)

tak

Skriv et svar til: Hvordan siger man...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.