Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)
rettelse
06. december 2006 af
AuinK (Slettet)
bilag nr : 60
tekst : dagens kontante varesalg i alt eller skal jeg skrive "kontant varesalg" som tekst i den kasserapport
Beløb: 206.250 i kassekonto udbetaling??
i modpostning er det Debet? kontonr. 1100
er det korrekt??
tekst : dagens kontante varesalg i alt eller skal jeg skrive "kontant varesalg" som tekst i den kasserapport
Beløb: 206.250 i kassekonto udbetaling??
i modpostning er det Debet? kontonr. 1100
er det korrekt??
Svar #1
06. december 2006 af Cas_sen (Slettet)
Hej,
Det lyder ikke rigtigt...
Konto 1100 - lyder som varesalgskontoen og den hører til i resultatopgørelsen.
I resultatopgørelsen er:
Debet = Omkostning
Kredit = Indtægt
I varesalg er i sagens natur en indtægt :-)
Dvs. du krediterer 206.250 på konto 1100 Varesalg.
Kassekonto hører til en balancen, og for likviderne gælder at:
Debet = Indsat/indbetaling
Kredit = Hævet/udbetalt
Du skal derfor debetere kassekontoen, da du forøger kassebeholdningen.
Konklusion:
Debet: Kasse (balance)
Kredit: Varesalg (resultatopgørelse)
Med venlig hilsen
Casper Larsen
BeståHH - www.bestaahh.dk
Det lyder ikke rigtigt...
Konto 1100 - lyder som varesalgskontoen og den hører til i resultatopgørelsen.
I resultatopgørelsen er:
Debet = Omkostning
Kredit = Indtægt
I varesalg er i sagens natur en indtægt :-)
Dvs. du krediterer 206.250 på konto 1100 Varesalg.
Kassekonto hører til en balancen, og for likviderne gælder at:
Debet = Indsat/indbetaling
Kredit = Hævet/udbetalt
Du skal derfor debetere kassekontoen, da du forøger kassebeholdningen.
Konklusion:
Debet: Kasse (balance)
Kredit: Varesalg (resultatopgørelse)
Med venlig hilsen
Casper Larsen
BeståHH - www.bestaahh.dk
Svar #2
06. december 2006 af AuinK (Slettet)
Cas_sen har du mail sådan jeg kan sende dig min kasserapport??
Svar #3
06. december 2006 af AuinK (Slettet)
ok.. thx
Bilag nr. 61
tekst: Kvitteret faktura fra vinduespudseren for pudsning af vinduer I alt overført fra bank/foli0
beløb : 5000
Bilag nr. 61
er vinduespudser øvrige omkostninger eller??
Bilag nr. 61
tekst: Kvitteret faktura fra vinduespudseren for pudsning af vinduer I alt overført fra bank/foli0
beløb : 5000
Bilag nr. 61
er vinduespudser øvrige omkostninger eller??
Skriv et svar til: rettelse
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
