Fysik

Fysik

06. december 2006 af Tonni-lindholmer (Slettet)
Kan nogen isolere ?o (lambda nul) for mig:

(?-?o) : ?o





Brugbart svar (0)

Svar #1
06. december 2006 af Waterhouse (Slettet)

Du bliver nødt til at have et lighedstegn eller noget tilsvarende, for at vi kan isolere noget.

Svar #2
06. december 2006 af Tonni-lindholmer (Slettet)

Det er min fejl, jeg skal have isoleret ?_udsendt:

z = (?_observeret - ?_udsendt)/?_udsendt

Svar #3
06. december 2006 af Tonni-lindholmer (Slettet)

En eller anden?

Brugbart svar (0)

Svar #4
06. december 2006 af Waterhouse (Slettet)

z = (?_observeret - ?_udsendt)/?_udsendt <=>
z*?_udsendt = ?_observeret - ?_udsendt <=>
z*?_udsendt + ?_udsendt = ?_observeret <=>
?_udsendt*(z+1) = ?_observeret <=>
?_udsendt = ?_observeret/(z+1)

Svar #5
06. december 2006 af Tonni-lindholmer (Slettet)

hvorfor et 1 tal?

Svar #6
06. december 2006 af Tonni-lindholmer (Slettet)

men mange tak!

Skriv et svar til: Fysik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.