Matematik
Mellem regninger - hvad sker der??
12. december 2006 af
sporty-piiie (Slettet)
Hejsa..
Jeg sidder med nogle udregninger, hvor jeg ikke helt kan se hvad der er sket fra led til led.. håber nogle gider forklarer mig det:
K(p,i)+K(p,i+1) =
(p! / (i!(p-i)!)) + (p! / ((i+1)!(p-i-1)!))=
(p! / (i!(p-i-1)!)) * ((1 / (p-1))+(1 / (i+1))) =
(p! / (i!(p-1-i)) * ((p+1) / ((p-1)(i+1))) =
((p+1)!) / ((i+1)!(p-i)!) =
((p+1)!) / ((i+1)!((p+i)-(i+1))!) =
K(p+1,i+1)
Håber virkelig nogle kan hjælpe..
Jeg sidder med nogle udregninger, hvor jeg ikke helt kan se hvad der er sket fra led til led.. håber nogle gider forklarer mig det:
K(p,i)+K(p,i+1) =
(p! / (i!(p-i)!)) + (p! / ((i+1)!(p-i-1)!))=
(p! / (i!(p-i-1)!)) * ((1 / (p-1))+(1 / (i+1))) =
(p! / (i!(p-1-i)) * ((p+1) / ((p-1)(i+1))) =
((p+1)!) / ((i+1)!(p-i)!) =
((p+1)!) / ((i+1)!((p+i)-(i+1))!) =
K(p+1,i+1)
Håber virkelig nogle kan hjælpe..
Skriv et svar til: Mellem regninger - hvad sker der??
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
