Matematik

find vektor a

12. december 2006 af M-E (Slettet)
hei..

jeg skal finde vektor a ud fra følgende oplysninger

længden af vektor a = 1
vektor b= 2vektor a hat

håber en gider hjælpe

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. december 2006 af eleka (Slettet)

ved du ikke noget om vektor b?

Svar #2
12. december 2006 af M-E (Slettet)

nej kun at vektor b = 2 vektor a hat

Brugbart svar (0)

Svar #3
12. december 2006 af ibibib (Slettet)

Det kan man ikke.

Svar #4
12. december 2006 af M-E (Slettet)

det er et gammelt eksamensopgave sæt.. så det kan da ikke være helt umuligt

Brugbart svar (0)

Svar #5
12. december 2006 af ibibib (Slettet)

Jo, det kan det faktisk godt.

Brugbart svar (0)

Svar #6
12. december 2006 af DanielPetersen (Slettet)

Du skal ikke finde vektoren, vektoren skal finde dig.

Skriv et svar til: find vektor a

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.