Kemi
Kemi opg. hjælp!!
07. marts 2004 af
girly (Slettet)
Er meget på den så hvis I lige ville kigge på den, så er i bare suuuuuuper!
-->100ml syre bliver titreret med 0,01M NaOH
-->stofmængden for begge ved ækv.
er 2,96*10^-4 mol
--->pKs er lig 3,4
--->konc. for syren er lig 0,00296M
hvordan finder jeg pH for syren???
er det:
pH=pKs+log([B]/[S])
dvs
pH=3,4+log(0,01/0,00296)
please svar hvis I kan!!
på forhånd tusinde tak!
-->100ml syre bliver titreret med 0,01M NaOH
-->stofmængden for begge ved ækv.
er 2,96*10^-4 mol
--->pKs er lig 3,4
--->konc. for syren er lig 0,00296M
hvordan finder jeg pH for syren???
er det:
pH=pKs+log([B]/[S])
dvs
pH=3,4+log(0,01/0,00296)
please svar hvis I kan!!
på forhånd tusinde tak!
Skriv et svar til: Kemi opg. hjælp!!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
