Generelt

SSO - længde

16. december 2006 af azade (Slettet)
Jeg er ved at skrive SSO og er blevet i tvivl om længden på opgaven. Det formelle krav er jo max 15 sider med ca 2400 tegn.
Efter at havde skrevet to ud af tre opgaver (minus indledning og konklusion) er jeg nu nået op på 10½ side; dels pga. en større venstre margen, dels pga fodnoter. Tegn-mæssigt vil det ikke være noget problem.

Ville det være en god idé at gøre læseren opmærksom på det i indledningen eller skal jeg bare regne med at censor tager højde for det?

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. december 2006 af Katrine (Slettet)

På den der side, hvor man skriver under, der skrev jeg, hvor mange normalsider, at opgaven svarede til, således at der ikke kunne herske tvivl om det. Det gjorde jeg fordi at opgaven fyldte 30 udskrevne sider, og jeg ville jo ikke skræmme min lærer ;)

Brugbart svar (0)

Svar #2
16. december 2006 af akadina (Slettet)

Jeg er sikker på at censor tager højde for det uden at du behøver at gøre opmærksom på det.

Brugbart svar (0)

Svar #3
16. december 2006 af jgthb (Slettet)

nu skader det jo ikke lige hurtigt at skrive det. det fylder jo kun en enkelt sætning. jeg skrev, at min opgave fyldte cirka x antal tegn, og at en opgave højst må fylde y antal tegn.

Brugbart svar (0)

Svar #4
16. december 2006 af sugne (Slettet)

på min skole skal den være mellem 8 og 10. Og vi SKAL gøre læren opmærksom på hvor mange sider der er i opgaven + bilag osv.

Brugbart svar (0)

Svar #5
16. december 2006 af Guruen (Slettet)

evt kan du føre fodnoterne over til et bilag i stedet for at have dem nederst på siden - jeg er sikker på at det giver noget plads

Brugbart svar (0)

Svar #6
16. december 2006 af siigne (Slettet)

Fodnoterne tæller ikke med i antallet af sider, eventuelt kan du lave slutnoter i stedet for fodnoter, så de først kommer til sidst.

Brugbart svar (0)

Svar #7
17. december 2006 af Guruen (Slettet)

#6 - præcis det jeg mente :)

Brugbart svar (0)

Svar #8
17. december 2006 af jgthb (Slettet)

#5
Hvis fodnoterne skal forklare noget yderligere, skal de nok ikke lægges til sidst i opgaven. hvis de bare angiver kilde, er det fint nok. Du kan eventuelt både lave fod- og slutnoter.

Brugbart svar (0)

Svar #9
17. december 2006 af Nithelizius (Slettet)

jeg synes det lettere læsningen for læreren hvis man har fodnoter og ikke slutnoter, så kan de jævnføre disse henvisninger uden at bladre, og desuden, som der også er sagt, så tæller de ikke med, og det vil måske endda gøre læsningen mere overskuelig og indbydende, hvis de ikke sidder med en fuldkommen maskinskrevet side (: bare mit besyv..

Svar #10
18. december 2006 af azade (Slettet)

Tak for svarene :)

Skriv et svar til: SSO - længde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.