Matematik
Hjælp til SSO der skal afleveres 20/12
19. december 2006 af
pb2 (Slettet)
Transmutationssætningen er givet ved:
Det bestemte integral fra a til 0 af y = 1/2 * det bestemte integral fra a til 0 af z + 1/2 a*b
Hvor z er utrykt ved:
z = y-x*(dy/dx)
mit udtryk siger:
x*(dy/dx)= (n/m)*y
Nu skal z udregnes hvordan ??????
Derefter skal man vise at ved hjælp af transmutationssætningen kan man skrive at:
Det bestemte integral fra a til o af y = m/(n+m) * a ^(m+n/m)
Ved hjælp af utrykket fra før. ?????????
Opgaven:
Udtrykket fra før siger:
Udregn
ved brug af udtrykket fra før, vis derefter at transmutationssætnigen
giver
Det bestemte integral fra a til 0 af y = 1/2 * det bestemte integral fra a til 0 af z + 1/2 a*b
Hvor z er utrykt ved:
z = y-x*(dy/dx)
mit udtryk siger:
x*(dy/dx)= (n/m)*y
Nu skal z udregnes hvordan ??????
Derefter skal man vise at ved hjælp af transmutationssætningen kan man skrive at:
Det bestemte integral fra a til o af y = m/(n+m) * a ^(m+n/m)
Ved hjælp af utrykket fra før. ?????????
Opgaven:
Udtrykket fra før siger:
Udregn
ved brug af udtrykket fra før, vis derefter at transmutationssætnigen
giver
Skriv et svar til: Hjælp til SSO der skal afleveres 20/12
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
