Matematik
Differential regning
05. januar 2007 af
cob (Slettet)
Har problemer med at komme igang med en rækkke mindre opgaver.
Angiv g'(4) i en forskellige tilfælde?
Eks. g(x)=5/2x^2+7
Hvad er fremgangsmåden?
På forhånd tak.
Med venlig hilsen
cob
Angiv g'(4) i en forskellige tilfælde?
Eks. g(x)=5/2x^2+7
Hvad er fremgangsmåden?
På forhånd tak.
Med venlig hilsen
cob
Svar #1
05. januar 2007 af sigmund (Slettet)
Eks. g(x)=5/2x^2+7. Jeg går ud fra, at der menes g(x)=(5/2)x^2+7.
Enten husker du reglerne for differentiation af x^n, eller anvender du den såkaldte tretrinsregel (tror jeg den hedder), hvor du anvender definitionen af diff.kvotienten:
g'(4) = lim[h -> 0](g(4+h)-g(4))/h.
Enten husker du reglerne for differentiation af x^n, eller anvender du den såkaldte tretrinsregel (tror jeg den hedder), hvor du anvender definitionen af diff.kvotienten:
g'(4) = lim[h -> 0](g(4+h)-g(4))/h.
Skriv et svar til: Differential regning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
