Matematik
f ' (x)
09. januar 2007 af
PernilleKn (Slettet)
Hej igen..
Ja vi er rigtig i matematisk krise her..
f(x) = (kvartroden) x^2 - 4x + 7 X tilhører -2 ; 10
hvordan kan man så vise at
f'(x) = x-2 (brøkstreg) (kvartroden)x^2 - 4x + 7
Hvordan kommr x-2 bare ind i forskriften?
På forhånd tak
Ja vi er rigtig i matematisk krise her..
f(x) = (kvartroden) x^2 - 4x + 7 X tilhører -2 ; 10
hvordan kan man så vise at
f'(x) = x-2 (brøkstreg) (kvartroden)x^2 - 4x + 7
Hvordan kommr x-2 bare ind i forskriften?
På forhånd tak
Svar #1
09. januar 2007 af Lurch (Slettet)
Du skal bruge differentiering af sammensatte funktioner
Dit udtryk er
=\sqrt{x^2-4x+7} $)
Måden hvorpå man differentiere sammensatte funktioner står i din bog og formelsamling.
Du skal finde produktet af det indre led differentieret og det ydre led differentieret,
=(2x-4) \cdot \frac{1}{2}\frac{1}{\sqrt{x^2-4x+7}} $)
Dit udtryk er
Måden hvorpå man differentiere sammensatte funktioner står i din bog og formelsamling.
Du skal finde produktet af det indre led differentieret og det ydre led differentieret,
Skriv et svar til: f ' (x)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
