Kemi
Molarmasse-vindruekerneolie
09. januar 2007 af
kiwidinok (Slettet)
Hjælp, skal bruge molarmassen af vindruekerneolie?
Svar #2
09. januar 2007 af mathon
ikke så enkel en sag
Fedtsyrefordeling for vindruekerneolie:
Mættede fedtsyrer: 10 gram pr. 100 gram = 10% af fedtsyrerne.
Enkeltumættede fedtsyrer: 18 gram pr. 100 gram = 19% af fedtsyrerne.
Flerumættede fedtsyrer: 68 gram pr. 100 gram = 71% af fedtsyrerne.
læst
i
http://www.vom.dk/vismad2.asp?id=412
Fedtsyrefordeling for vindruekerneolie:
Mættede fedtsyrer: 10 gram pr. 100 gram = 10% af fedtsyrerne.
Enkeltumættede fedtsyrer: 18 gram pr. 100 gram = 19% af fedtsyrerne.
Flerumættede fedtsyrer: 68 gram pr. 100 gram = 71% af fedtsyrerne.
læst
i
http://www.vom.dk/vismad2.asp?id=412
Svar #3
09. januar 2007 af kiwidinok (Slettet)
Nej, skal bruge den til en beregning til at finde det gennemsnitlige antal dobbeltbindinger.
Altså skal dermed først finde stofmængden af mit fedtstof som er vindruekerneolie
n=m/M
Og mangler derfor M.
Altså skal dermed først finde stofmængden af mit fedtstof som er vindruekerneolie
n=m/M
Og mangler derfor M.
Svar #5
10. januar 2007 af Larsendrengen (Slettet)
Det mathon prøver at fortælle dig er at vindruekerneolie (samt alle andre madolier) ikke er rene stoffer, men blandinger af forskellige stoffer. Derfor findes der ikke en entydig formel/molarmasse etc.
Skriv et svar til: Molarmasse-vindruekerneolie
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
