Andre fag

Forskel mellem grundtræningsprogram og opvarmningsprogram?

11. januar 2007 af peter-romer (Slettet)
Eksisterer der nogle nævnværdige elementer, som er markant anderledes mellem disse to træningsprogrammer, ved f.eks. at der nogle overordnede former for øvelser, som ikke indgår i det ene af programmerne?

Det eneste jeg kan se af forskelle, er at et grundtræningsprogram også har fokus på at tilføje et teknisk kunnen til at man senere skal forsøge med sportsgrenen, men at det ellers indeholder samtlige elementer, som et opvarmsningsprogram også indeholder.

Grunden til at jeg skriver, er i øvrigt at jeg er i en gruppe, som mildest talt mangler inspiration til et grundtræningsprogram, og gruppens samarbejde ikke bestemt heller ej nævneværdigt godt...

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. januar 2007 af Skamd (Slettet)

Grundtræning er jo grundtræning af hele kroppen, og en sådan 'session' varer tit en halvanden time. Det er jo en enten styrketræning, udholdenhedstræning eller konditionstræning. Først må I finde ud af hvad I vil. Hvis der er tale om styrketræning skal I jo have fat i vægte etc. Udholdenhedstræning kan effektivt gøres ved kropsøvelser / makkerøvelser. Konditræning er jo lige ud ad landevejen?..

Opvarmning varer 10-15 min og er, ligesom navnet foreslår, opvarmning til den egentlige aktivitet...

Skriv et svar til: Forskel mellem grundtræningsprogram og opvarmningsprogram?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.