Matematik

Ligning her :=)

14. januar 2007 af Izabella (Slettet)
Jeg har skrevet en ligning op : h/b = 0,5h/ b .
Nu skal denne ligning omskrives, sådan at jeg visr at
h=b sqrt 2 .....

Jeg har prøvet med gang over kors reglen, men jeg kan ikke få det til h=b sqrt 2 ??

Lidt hjælp her.

På forhånd tak.

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. januar 2007 af Sentinox (Slettet)

Er du sikker på at du har skrevet stykket rigtigt op?

I dit tilfælde er den eneste løsning h=0, og b=b.

(prøv eventuelt at indsætte de du mener det skal give, og se at det ikke er løsning for h!).

//Sentinox

Svar #2
14. januar 2007 af Izabella (Slettet)

Ja det er rigtigt nok, den måde det er skrevet oå på.

Jeg forstår det heller ikke ??! Hvis man ganger over kors, kan det da ikke blive til h=b kvadratroden af 2....


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. januar 2007 af sigmund (Slettet)

Du må have skrevet forkert af bogen/papiret. h = 0 er den eneste løsning.

Kan du ikke skrive opgaven i sin helhed her?

Brugbart svar (0)

Svar #4
14. januar 2007 af Nørden12345 (Slettet)

du skal omskrive det til
h/b = b/(h/2)<=> gange over kors:

b^2 = h^2/2 <=> isoler derefter h

h = b* kvd(2)

håber det hjalp

Skriv et svar til: Ligning her :=)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.