Matematik
Projektion af vektor på linje
14. januar 2007 af
Landiniou (Slettet)
Mit problem i opgaven er som følger:
Jeg skal bestemme projektionen af a-vektoren (5 -2) på linjen "Y = 0,5x + 4"...
Jeg kan bare ikke hitte ud af fremgangsmåden :S
Undskyld ulejligheden, og på forhånd tak :D
Jeg skal bestemme projektionen af a-vektoren (5 -2) på linjen "Y = 0,5x + 4"...
Jeg kan bare ikke hitte ud af fremgangsmåden :S
Undskyld ulejligheden, og på forhånd tak :D
Svar #1
14. januar 2007 af ibibib (Slettet)
Bestem en retningsvektor for linjen. fx. ved at udnytte din viden om a. r=(1,½) eller r=(2,1).
Bestem projektionen af vektor a på vektor r.
Bestem projektionen af vektor a på vektor r.
Skriv et svar til: Projektion af vektor på linje
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
