Andre fag

hvad betyder......

14. marts 2004 af girly (Slettet)
hvad betyder coeffisient of friction?
er det acceleration?

tjak på forhånd;)

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. marts 2004 af Mads^^ (Slettet)

friction=gnidningsmodstand, og coeffisient er en eller anden konstant der beskriver denne...

Brugbart svar (0)

Svar #2
14. marts 2004 af iB (Slettet)

nej, det er friktionskoificienten, my

Brugbart svar (0)

Svar #3
14. marts 2004 af erdos (Slettet)

Opgave 6 side 278 i Orbit 2?

Det betyder gnidningskoefficient. Se evt. s. 265

Svar #4
14. marts 2004 af girly (Slettet)

thanks!

Svar #5
14. marts 2004 af girly (Slettet)

kalle
you got it dude:) hehe

Svar #6
14. marts 2004 af girly (Slettet)

da der er ngn der kender opg ka I måske hjælpe lidt....

Jeg ville først finde F for de 15kg:
F=m*g <=> F=15*9,82=147,3N

og dernæst for de 100kg:
F=100*9,82= 982N

og til sidst for at finde gnidningsmodstanden:

147,3/982= 0,15

MEN facit sir 0,015!!!

hvad gør jeg forkert?

Brugbart svar (0)

Svar #7
14. marts 2004 af erdos (Slettet)

Jeg får også 0,15...

Svar #8
14. marts 2004 af girly (Slettet)

så er det nok bare facit der er forkert det håber jeg i hvert fald;)

Skriv et svar til: hvad betyder......

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.