Kemi
et spm. i kemi
16. januar 2007 af
Roa (Slettet)
Hej
Er der nogen der kan forklare mig hvad forskellen er mellem kvalitativ og kvantitativ analyse???
Og hvad det helt præcis vil sige??
Og hvad skal man gøre når det står i en opgave...
På forhånd tak for hjælpen.
Er der nogen der kan forklare mig hvad forskellen er mellem kvalitativ og kvantitativ analyse???
Og hvad det helt præcis vil sige??
Og hvad skal man gøre når det står i en opgave...
På forhånd tak for hjælpen.
Svar #1
16. januar 2007 af Nicklas.sk (Slettet)
Kvalitativ: Hvilke grundstoffer eller forbindelser der er i en prøve, altså:
Kvantitativ: Hvor meget en prøven indeholder af et grundstof.
kvalitativ = hvad
kvantitativ = hvor meget
Kvantitativ: Hvor meget en prøven indeholder af et grundstof.
kvalitativ = hvad
kvantitativ = hvor meget
Skriv et svar til: et spm. i kemi
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
