Matematik
forhold...
16. januar 2007 af
mm :) (Slettet)
Hvordan delere man et stykke linie på 5,2 cm. i forholdene 1:2:3:4?
Håber jeg har forklaret mig tydeligt nok... er der en bestemt regne måde man skal bruge? jeg synes det er umuligt at finde ud af det..
Håber jeg har forklaret mig tydeligt nok... er der en bestemt regne måde man skal bruge? jeg synes det er umuligt at finde ud af det..
Svar #1
16. januar 2007 af simon-b (Slettet)
Du kan opstille følgende ligning, hvis jeg da har forstået dig rigtigt:
5,2 = x + (1/2)x + (1/3)x + (1/4)x
x = 312/125 = 2,496
(1/2)x = 312/125 * (1/2) = 156/125 = 1,248
(1/3)x = 312/125 * (1/3) = 104/125 = 0,832
(1/4)x = 312/125 * (1/4) = 78/125 = 0,624
2,496 + 1,248 + 0,832 + 0,624 = 5,2
Håber det var svar nok
5,2 = x + (1/2)x + (1/3)x + (1/4)x
x = 312/125 = 2,496
(1/2)x = 312/125 * (1/2) = 156/125 = 1,248
(1/3)x = 312/125 * (1/3) = 104/125 = 0,832
(1/4)x = 312/125 * (1/4) = 78/125 = 0,624
2,496 + 1,248 + 0,832 + 0,624 = 5,2
Håber det var svar nok
Skriv et svar til: forhold...
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
