Kemi
aktuelle konc.
16. januar 2007 af
modtager (Slettet)
Hej!!!
Mit spg er ang. aktuelle konc.:
Hvis man har en Cu(NO3)2 molekyle og man ved at dens konc i opløsningen er c(Cu(NO3)2)= 5 mol/litter, så gælder der følgende:
[Cu-]=5 og [NO3-]=10
Men hvad så når man har Ag2 molekyle of den har en konc. på 7, hvad er så den aktuelle konc. for Ag+, altså
[Ag+]= ???
Mange tak!
Mit spg er ang. aktuelle konc.:
Hvis man har en Cu(NO3)2 molekyle og man ved at dens konc i opløsningen er c(Cu(NO3)2)= 5 mol/litter, så gælder der følgende:
[Cu-]=5 og [NO3-]=10
Men hvad så når man har Ag2 molekyle of den har en konc. på 7, hvad er så den aktuelle konc. for Ag+, altså
[Ag+]= ???
Mange tak!
Svar #1
16. januar 2007 af modtager (Slettet)
hvad så hvis der står A + B --> C + 2Ag
og 2Ag har en stofmængde på 3 mol og den opløses i 1 L vand, så den konc bliver 3 mol/L
Hvad er den atuelle konc. for Ag+, altså [Ag+]=???
og 2Ag har en stofmængde på 3 mol og den opløses i 1 L vand, så den konc bliver 3 mol/L
Hvad er den atuelle konc. for Ag+, altså [Ag+]=???
Skriv et svar til: aktuelle konc.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
