Matematik
hjælp til at isolere
17. januar 2007 af
freestyle_love (Slettet)
Hejsa
skal isolere h, men kan ikk helt huske hvordan det er man bruger ln og e i forhold til hinanden.. håber der er en der vil hjælpe mig..
p = 1000*e^(-0,1447*h)
skal som sagt isolere h..
skal isolere h, men kan ikk helt huske hvordan det er man bruger ln og e i forhold til hinanden.. håber der er en der vil hjælpe mig..
p = 1000*e^(-0,1447*h)
skal som sagt isolere h..
Svar #1
17. januar 2007 af Waterhouse (Slettet)
Divider igennem med 1000, tag ln på begge sider, og divider så igennem med -0,1447.
Svar #2
17. januar 2007 af uksomi (Slettet)
p=1000*e^(-0,1447*h) <-> p/1000=e^(-0,1447*h) <->ln(p/1000)=-0,1447*h <-> h=ln(p/1000)/-0,1447
Skriv et svar til: hjælp til at isolere
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
