Matematik
Trekant som er 116,6grader?
18. januar 2007 af
Pavilion (Slettet)
[...]
Trekanten er ligebenede.
Viften er symmetrisk omkring linien gennem I & J.
Viftens håndtag ("lignende af en bumerang") AJKI, er sammensat af 2 trekanter.I 3-kanten AIJ er, AI = 11,2 &, IJ = 2,0cm.
Bestem håndtagets samlede areal, når Vinkel AIJ = 116,6 grader.
... Hvordan kan den være 116,6 grader & ikke 180 grader som en normal 3-kant.
Nogen ideer til løsning?
Trekanten er ligebenede.
Viften er symmetrisk omkring linien gennem I & J.
Viftens håndtag ("lignende af en bumerang") AJKI, er sammensat af 2 trekanter.I 3-kanten AIJ er, AI = 11,2 &, IJ = 2,0cm.
Bestem håndtagets samlede areal, når Vinkel AIJ = 116,6 grader.
... Hvordan kan den være 116,6 grader & ikke 180 grader som en normal 3-kant.
Nogen ideer til løsning?
Skriv et svar til: Trekant som er 116,6grader?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
