Kemi
afstemning af reaktion
20. januar 2007 af
modtager (Slettet)
Hi!!!!
jeg har en redoxreaktion, men kan afstemme den vha. 'redoxmedtoden'... Er det nogen, som kan forklare mig hvprdan man gør det... Jeg kender facit, vil bare lærer metoden:
Ag + HNO3 = 3 AgNO3 + NO
jeg har en redoxreaktion, men kan afstemme den vha. 'redoxmedtoden'... Er det nogen, som kan forklare mig hvprdan man gør det... Jeg kender facit, vil bare lærer metoden:
Ag + HNO3 = 3 AgNO3 + NO
Svar #1
20. januar 2007 af modtager (Slettet)
hov jeg glemmet lige at slette 3 tallet deroppe, men facit er:
3 Ag + 4 HNO3 = 3 AgNO3 + 2 H2O + NO
3 Ag + 4 HNO3 = 3 AgNO3 + 2 H2O + NO
Skriv et svar til: afstemning af reaktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
