Matematik

Kapitalfremskrivning 1

23. januar 2007 af Låve (Slettet)
Hej er det nogen som kan hjælpe mig med den her opg.
Den lyder sådan :

I en forretning kan man låne penge til 1% pr.måned.
Hvilken årlg rente svarer det til?

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. januar 2007 af mathon

1,01^12 = 1+r_år

1+r_år = 1,12683

r_år = 0,12683 = 12,683%

Svar #2
23. januar 2007 af Låve (Slettet)

Taak For hjælpen.. :)

Skriv et svar til: Kapitalfremskrivning 1

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.