Andre fag

Link?

26. januar 2007 af Lektietøsen (Slettet)
Hej, jeg har på det sidste set indlæg, hvor man ikke kunne skrive sit link helt, dvs. at der er overflødig link ved siden af.

Hvordan fikser man sådan noget, vil nemlig lige have styr på det, inden jeg poster noget?

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. januar 2007 af -Zeta- (Slettet)

Undersøge om dit link indeholder nogle af de "forbudte" tegn. ;) Eksempelvis "#".

Svar #2
26. januar 2007 af Lektietøsen (Slettet)

#1

Nu prøver jeg lige:
http://www.google.dk/

Brugbart svar (0)

Svar #3
26. januar 2007 af -Zeta- (Slettet)

Andre tegn som ødelægger links:

#, &, (, ), @, *, $, ¤, [, ], \, <, >, ", !

Svar #4
26. januar 2007 af Lektietøsen (Slettet)

http://peecee.dk/index.php?lid=1&aid=1&pid=2&loadid=24841

Svar #5
26. januar 2007 af Lektietøsen (Slettet)

#3: Hvad gør jeg så i denne tilfælde?

Brugbart svar (0)

Svar #6
26. januar 2007 af SomeOneMore (Slettet)

#5 du kan ikke selv gøre noget. Det er programmeringen bag studieportalen, der gør at den ikke læse links korrekt, når de indeholder de forskellige tegn.

Men du kan få vist adressen, uden at man kan trykke på det (altså fungere det ikke som et hyperlink), hved at undlade http://www, da det så ikke bliver registreret som et link, her på siden.

Brugbart svar (0)

Svar #7
26. januar 2007 af SomeOneMore (Slettet)

#5 Kan se dit link refererer til en pecee-upload. Hvis du anvender det indirekte link til din uploadede fil, undgår du at bruge de forskellige ukendelige tegn.

Her er linket til samme fil som forsøgt i #5: http://peecee.dk/?id=2484

Linket til filen står nederst i oversigten under antal visninger, på siden med din fil. Kopier det herind, ikke adressefeltet.

Svar #8
26. januar 2007 af Lektietøsen (Slettet)

#6:

Okay det prøver jeg så:

peecee.dk/index.php?lid=1&aid=1&pid=2&loadid=24841

Brugbart svar (0)

Svar #9
26. januar 2007 af SomeOneMore (Slettet)

Hovsa. Mistede det sidste 1 tal i linket i #7. Dette link fører dig til samme fil som i #5: http://peecee.dk/?id=24841

=>

«•» Vange© «•»

Svar #10
26. januar 2007 af Lektietøsen (Slettet)

http://peecee.dk/?id=24841

Sådan

Svar #11
26. januar 2007 af Lektietøsen (Slettet)

Tak for hjælpen! ;)

Brugbart svar (0)

Svar #12
26. januar 2007 af SomeOneMore (Slettet)

NP =)

«•» Vange© «•»

Skriv et svar til: Link?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.