Matematik

Løsning af differentialligning

28. januar 2007 af Mr.Madsen (Slettet)
Hej..
Skal have løst den her diff.ligning y'=-y/250+0,04, men synes at regne forkert gang på gang..
Kan nogen hjælpe mig?

På forhånd tak
// Mr.Madsen

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. januar 2007 af Polle (Slettet)

y' = dy/dx, isoler alle y'er på den ene side:
-(1/y)*dy = 250+0,04*dx. Integrer ledende, og sørg for der kun står y på venstre side...

Svar #2
28. januar 2007 af Mr.Madsen (Slettet)

Tusind tak, det prøver jeg

Brugbart svar (0)

Svar #3
28. januar 2007 af Polle (Slettet)

Har du sat dine parantesser rigtigt? Tror du mener y'=(y/250)+0,04... Er det rigtigt?

Svar #4
28. januar 2007 af Mr.Madsen (Slettet)

ja præcis, men stadig med minus foran parantesen..

Brugbart svar (0)

Svar #5
28. januar 2007 af Polle (Slettet)

okay self...

Skriv et svar til: Løsning af differentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.