Matematik
trigonometri - grafiske ligninger
31. januar 2007 af
Sannaen (Slettet)
HASTER MEEEEGEEEET
Har taget 2 eksempler af hver af de opgaver, jeg følger mig totalt lost i ! Har ikke nogle regneregler, da jeg var syg den pågældende dag. Så håber meget på Hjælp!
*Disse SKAL udregnes på lommeregner
*Disse SKAL udregnes grafisk
1) Udregn følgende ligninger for 0grader < Ø < 360grader
a 13 sin2Ø = 5
b cos (Ø/3) = -0.7
Er skæringspunktet løsningen ?
2)
b cos(Ø+40grader)=-0.25
c tan(2Ø/3)=1.3
Hvordan udregnes med grader ? Og c virker lidt håbløs /:
3)
a sin^-1(-0.6500)
b cos^-1(-0.2500)
Jeg kan ikke skrive sådan på lommeregneren, så hvad gør jeg?
Jeg kan ikke skrive: cos(^-1)(-0.2500) ...
Har taget 2 eksempler af hver af de opgaver, jeg følger mig totalt lost i ! Har ikke nogle regneregler, da jeg var syg den pågældende dag. Så håber meget på Hjælp!
*Disse SKAL udregnes på lommeregner
*Disse SKAL udregnes grafisk
1) Udregn følgende ligninger for 0grader < Ø < 360grader
a 13 sin2Ø = 5
b cos (Ø/3) = -0.7
Er skæringspunktet løsningen ?
2)
b cos(Ø+40grader)=-0.25
c tan(2Ø/3)=1.3
Hvordan udregnes med grader ? Og c virker lidt håbløs /:
3)
a sin^-1(-0.6500)
b cos^-1(-0.2500)
Jeg kan ikke skrive sådan på lommeregneren, så hvad gør jeg?
Jeg kan ikke skrive: cos(^-1)(-0.2500) ...
Skriv et svar til: trigonometri - grafiske ligninger
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
