Matematik
Ligninger er ik sjove når man er syg ..ØV.. hvad er x ?
01. februar 2007 af
Gold-digga (Slettet)
Jeg kan ikke huske hvordan man regner følgende ud:
2000=800(1+x)^10
Jeg ville være taknemmelig hvis nogle kunne.. !
Jeg kan ikke huske hvordan man regner følgende ud:
2000=800(1+x)^10
Jeg ville være taknemmelig hvis nogle kunne.. !
Svar #1
01. februar 2007 af Jerslev (Slettet)
#0: 2000=800(1+x)^10 <=>
2000/800=(1+x)^10 <=>
10. rod af (2000/800) = 1+x <=>
(10. rod af (2000/800)) -1 = x
2000/800=(1+x)^10 <=>
10. rod af (2000/800) = 1+x <=>
(10. rod af (2000/800)) -1 = x
Skriv et svar til: Ligninger er ik sjove når man er syg ..ØV.. hvad er x ?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
